Mercator najuspješnija srednja kompanija u BiH

Bez autora
Jul 21 2011

Kompanija Mercator BH osvojila je prvo mjesto u konkurenciji srednjih kompanija na svečanosti "100 najvećih u BiH“. Priznanje za najuspješniju srednju kompaniju po ukupno ostvarenom prihodu u 2010. godini u ime Mercatora BH preuzeo je predsjednik Upravnog odbora ove kompanije Neven Hadžisulejmanović. Tokom prethodne godine Mercator je ostvario više od 187.557 KM prihoda čemu su u velikom mjeri doprinijela kontinuirana ulaganja u osiguranje kvaliteta ponude i usluga kao i razvoj maloprodajne mreže u okviru koje trenutno posluje 21 prodajni objekt na više od 20.000 m2 neto površine.

Mercator najuspješnija srednja kompanija u BiHKompanija Mercator BH osvojila je prvo mjesto u konkurenciji srednjih kompanija na svečanosti "100 najvećih u BiH“.

Priznanje za najuspješniju srednju kompaniju po ukupno ostvarenom prihodu u 2010. godini u ime Mercatora BH preuzeo je predsjednik Upravnog odbora ove kompanije Neven Hadžisulejmanović.

Tokom prethodne godine Mercator je ostvario više od 187.557 KM prihoda čemu su u velikom mjeri doprinijela kontinuirana ulaganja u osiguranje kvaliteta ponude i usluga kao i razvoj maloprodajne mreže u okviru koje trenutno posluje 21 prodajni objekt na više od 20.000 m2 neto površine, saopćeno je iz ove kompanije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik